BEGHLER® - За професионалисти!

BEGHLER® е международна търговска марка, създадена от фирма Eurobeg и разработена в консултация със специалисти в областта на енергоспестяването, за да предложи на своите клиенти високотехнологични, икономични и модерни решения за осветление.

С над 10 години опит в сферата на осветлението и LED технологиите, Eurobeg създаде BEGHLER®, поставяйки акцент върху прецизно проектиране, производство и дистрибуция на всички видове енегоспестяващи продукти като LED решенията са основен фокус, за да се постигне максимално енергоспестяване и оптимална ефективност.

С нарастващата популярност на LED технологията в глобален мащаб, BEGHLER® вярва, че това ще бъдат най-използваните източници на осветление на 21-ви век. Именно затова марката се стреми да бъде сред глобалните пионери в развитието и разпространението на тази технология, ангажирайки се да остане в крак с всички новости и иновации, които да внедрява в продуктовата си линия.


BEGHLER® създава качество! 

За да се създаде премиум качество на разумна цена в областта на осветлението не е лесно, ето защо всички продукти под марка BEGHLER® влизат в производствен процес единствено след обстойни изследвания и тестове на нашите екипи от специалисти по качество и контрол, за да гарантираме максимално спестяване на енергия, съотвествие на всички параметри за работа и безопасност, удобство на дизайна и разбира се - достъпност на цените за крайните клиенти.

BEGHLER® предлага богата гама от близо 400 артикула, предназначени за осветяване и декориране на помещения в дома, офиса, градината, търговски обекти, индустриални помещения, производствени бази, хотели, обществени и административни сгради.

Всички осветителни тела са сертифицирани по международните стандартни: CE, RoHS, EMC, Dekra, TÜV и са произведени с първокласни компоненти и LED чипове от реномирани компании като - Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen, Mean Well, Tridonic, предлагащи безкомпромисно качество и дълъг живот, отговарящо на всички европейски стандарти.

Собствената производствена база и центърът за развойна дейност на BEGHLER® са ситуирани в провинция Дзъджианг, която се характеризира като един от високотехнологичните центрове на модерен Китай. Това ни позволява висока прецизност при проектирането, както и по-добър контрол върху всички процеси, за да сме сигурни, че Ви доставяме обещаното качество и безопасност.

За да удовлетворяваме гъвкаво, бързо и все по-качествено всички пазари в международен план, BEGHLER® инвестира и в модерни производствени мощности от над 20 000м2 , разположени в близост до Истанбул, Турция, както и в логистични центрове и складове в Западна и Източна Европа.

Нашата мисия:

BEGHLER® е премиум марка, насочена да удовлетворява и улеснява съвременните нужди на клиентите си в областта на осветлението. Благодарение на дългогодишния ни опит в тази индустрия, можем смело да заявим, че познаваме изключително добре нуждите на клиентите си, които намират във BEGHLER® всичко, което търсят – екологични светлинни източници с модерен дизайн и безупречно качество, подходящи за интериорно и екстериорно осветление.

С внимание към всеки детайл, екипът на BEGHLER® непрестанно се стреми да предлага актуални и икономични LED решения за осветяване за повече уют, комфорт и красота. Усилията ни са фокусирани в предлагане на качество и модерен дизайн на достъпна цена. Постоянното разширяване на дистрибуторската и производствена ни мрежа е част от стратегията ни за достъпност на нашата линия от продукти от всеки краен клиент.

Освен доставка на ефективни и качествени енергоспестяващи и LED продукти, ние сме фокусирани и към максимално доброто обслужване на нашите клиенти и партньори. За тази цел изградихме и продължаваме да развиваме нашата дистрибуторска мрежа не само в България, но и в повече от 10 европейски страни.  

Нашата визия:

Без компромис за качество и обслужване, BEGHLER® се ангажира да предлага енергоспестяващи и LED осветителни решения на своите клиенти на достъпни цени. Усилията ни са насочени за по-екологично производство с цел опазване на околната среда, спестяване на енергия и задоволяване на всяка нужда на нашите потребители. Горди сме да кажем, че екипът ни създава разнообразна, модерна и иновативна гама от LED продукти, използвайки най-добрите компоненти и работейки с признати инженери, за да остане част от водещите брандове на пазара.

21-ви век беляза развитието на светодиодната индустрия в световен мащаб и непрекъсният растеж, съчетан с технологичните новости ни карат непрестанно да подобряваме предложенията си за функционално осветление посредством разширяване и осъвременяваме на продуктите. За 10 години опит в индустрията на осветлението и енергоспестяването се убедихме, че за качеството винаги пазар. Многобройните ни доволни клиенти и дистрибутори на четири континента са доказателството, което ни мотивира да продължаваме смело напред с нашите идеи.

Нашата мрежа:

BEGHLER® си партнира с водещите фирми в много държави и създаде няколко дъщерни дружества в Холандия и Косово, за да бъде продуктова гама достъпна. Вече имаме наложено присъствие в редица страни в Западна и Източна Европа, Близкия Изток и Азия. Благодарение на обратната връзка с нашите дистрибутори и крайни клиенти, ние се стараем постоянно да подобряваме и модернизираме линията от продукти.  Марката съсредоточава всички свои ресурси, за да бъде надежден и стабилен доставчик на достъпни, удобни и оптимално ефективни LED решения за осветление.

Освен бързи доставки на първокласни LED и енергоспестяващи продукти, ние сме безкомпромисни и към добре поднесената професионална консултация и обслужване на нашите клиенти. За постигнане на всички цели, изградихме и продължаваме да развиваме широка дистрибуторска мрежа, общи фирми и дъщерни дружества не само в Азия, Близкият Изток, но и в повече от 10 европейски страни. Позиционирането на BEGHLER® на Европейския пазар, съчетано с огромната конкуренция изисква от нас още по-високо ниво на иновации, функционалсност и дизайн, което ни мотивира да продължаваме да се развиваме и предлагаме все по-добри решения за осветление. 

За BEGHLER B.V.(Западна Европа, Холандия)

С цел по-гъвкаво и качествено обслужване на нашите потребители в Западна Европа, BEGHLER® разполага със административна и складова база, разположена в Айндховен, Холандия. Благодарение на тази крачка сме в състояние да дистрибутираме бързо и гъвкаво цялата линия енергоспестяващи и LED продукти.

За EUROBEG SHPK. (Източна Европа, Косово)

Поради големият интерес към нашите продукти в Източна Европа, ние създадохме и втора база в Призрен, Косово, в зона за свободна търговия, за да се осигурим по-добро и по-бързо обслужване на всички потребители и дистрибутори в региона.