LED прожектори

LED прожекторите имат страшно много предимства пред тези, които работят с крушки с нажежаеми жички, халогенни или CFL крушки. LED прожекторите осветяват с ярка бяла светлина, която се излъчва под много широк ъгъл. Те са подходящи за употреба на много и различни места, като например театри, стадиони, детски площадки, около къщи, във и около склад...

LED прожекторите имат страшно много предимства пред тези, които работят с крушки с нажежаеми жички, халогенни или CFL крушки. LED прожекторите осветяват с ярка бяла светлина, която се излъчва под много широк ъгъл. Те са подходящи за употреба на много и различни места, като например театри, стадиони, детски площадки, около къщи, във и около складове и други индустриални помещения.

Светлината, която излъчват LED прожекторите, е много подобна на дневната светлина. Това осигурява отлична видимост, дори и когато се използват за осветление на места, на които се извършва дейност, която трябва да е много прецизна. От друга страна, когато LED прожекторите се използват за осветяване на стадиони, футболните фенове ще се чувстват отлично и ще имат усещането, че са на дневна светлина.

LED прожекторите могат да се използват при тежки метеорологични условия, тъй като са много издръжливи на резки промени в температурите. Могат да функционират без проблем както при много ниски температури, така и при много високи. Това отново показва, че LED прожекторите са най-подходящото решение за осветление в големи и студени заводи и складове, например.

В производството на LED прожекторите не се използва нито олово, нито живак, нито други опасни и вредни вещества. Освен това, при работа те не отделят вредни емисии като въглерод, например. Това прави тези прожектори безвредни за околната среда и хората, които ги използват. Също така, LED прожекторите не излъчват топлина, което означава, че се изключва рискът от възникване на пожар.

LED прожекторите са много икономични и използват до 80-90% по малко електричество от крушките с нажежаема жичка, флуоресцентните, халогенните и луминесцентните лампи, за да се захранят и да функционират правилно.

Освен че ви спестяват огромен процент от сметката за осветление всеки месец, LED прожекторите имат удивително дълъг експлоатационен период, които е над 10 пъти повече от на другите видове осветление, предлагани в търговската мрежа.

Още

LED прожектори 

за страница
Показване на 1 - 12 от 21 артикула
Показване на 1 - 12 от 21 артикула