Продукти 

Подкатегории

 • LED лампи

  LED лампите са новото поколение лампи, които с голяма лекота вече почти изцяло изместиха тези с нажежаеми жички и са непобедима конкуренция на халогенните, флуоресцентните, както и на луминесцентните лампи. LED лампите са изключително икономичен избор за осветление в дома, градината, офиса, както и в индустриални сгради.

  LED лампите са не само енергоспестяващи, но и се грижат за околната среда, като не отделят вредни емисии. Освен това този вид лампи не се нагряват при работа, което предпазва от изгаряния при евентуалното им докосване. Това ги прави безопасни за използване в близост до деца, ако например става въпрос за LED настолна лампа.

  Освен че спестяват до 90% от сметката за осветление, LED лампите имат изключително дълъг период на експлоатация, който може да достигне до 50 000 часа, а дори и повече. Това означава, че една LED лампа може да работи по 24 часа на ден в продължение на цели 6 години. Така си спестявате честата смяна на крушките, която се налага с другите видове крушки. За сравнение, крушките с нажежаема жичка имат експлоатационен период от около 1300 часа, а в някои случаи и по-малко.

  За разлика от другите видове лампи, като например халогенните, LED лампите предлагат голям избор от цветови нюанси с различна яркост, което ги прави подходящи за всякакъв вид приложения. LED лампите могат да бъдат използвани като основно осветление в различните стаи на дома ви, както и на терасата и на двора. В различните части на дома ви, разбира се, се извършват различни дейности, за които е необходима и различна яркост на светлината. Тъй като LED светлината е насочена светлина, тя може да се използва и като акцентно осветление, подчертаващо красотата на някое произведение на изкуството, например.

  Поради изключително дългия си експлоатационен период и големия брой други предимства, които имат LED лампите, тяхната цена, разбира се, е по-висока от тази на другите видове лампи. Поради тази причина, ние от Beghler се стремим да произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти иновативни, качествени и модерни LED лампи, които да бъдат на достъпни цени.

   

 • LED панели

  LED панелите са сред най-новите LED продукти в търговската мрежа, изработени по-малко по-различна технология от другите LED осветителни тела. Енергийната ефективност, която предлагат LED технологиите, е впечатляваща и поради тази причина се появяват много нови и подобрени продукти.

  LED панелите имат иновативни функции и разнообразни модерни дизайни. Те са отличния избор за осветление на дома, тъй като изглеждат стилно, икономични са, имат изключително дълъг живот, издръжливи са, се предлагат в широка гама от цветови опции и са подходящи за множество приложения.

  LED панелите са направени от леки алуминиеви рамки и дифузер, като алуминиевите рамки са най-важната им част, която спира изтичането на светлина и разсейва топлината. Ролята, която изпълнява дифузера, е да разпределя равномерно светлината по повърхността.

  Дизайнът на LED панелите е много гъвкав, като това позволява да се изработват LED панели, съобразени със специфичните изисквания на всеки един клиент. Те могат да бъдат в различни форми и с различен брой източници на светлина. За отличното качество на светлината се грижат заедно водещата LED пластина и дифузерът. LED панелите светват незабавно, спестявайки ви неприятното бръмчене и трептене, които се появяват при други видове осветителни тела.

  На теория LED осветлението е с продължителност на живот до 100 000 часа, което се равнява на 8 часа работа всеки ден в продължение на 27 години. Тъй като, както споменахме, при LED панелите е използвана малко по-различна и по-нова LED технология, техният експлоатационен период може да достигне до 10 милиона часа, а дори и повече.

  LED панелите са много подходящи за монтиране на много високи и труднодостъпни за поддръжка места, тъй като нямат нужда от такава. Акрилът, използван в тях, ги прави издръжливи на корозивни химикали, както и на много ниски и много високи температури. Те издържат също толкова добре и на високи нива на влажност.

  Освен това LED панелите са подходящи и за употреба на места, на които не може да се гарантира стабилно напрежение в електрическата мрежа.

 • LED осветителни тела

  LED осветлението има нужда от стабилна електрическа енергия и стабилен волтаж, за да функционира максимално ефективно. Поради тази причина LED захранването е най-важната част от всяка LED система за осветление. LED захранването е електрическо устройството, което регулира подаването на стабилен прав ток и осигурява необходимото напрежение за LED лампите. Количеството електрическа енергия, от която има нужда LED осветлението, се променя според температурата. LED захранването отчита тези промени, и регулира подаването.

  С подходящото LED захранването, LED осветлението няма да пострада от евентуални колебания в напрежението по линията. Без LED захранване, LED осветлението може да получи непропорционално захранване, което може да доведе до по-високи температури в LED лампите. В резултат на това, експлоатационният им период ще намалее значително.

  LED захранванията могат да се използват за външно и вътрешно осветление. Отлично приложение намират в индустриални сгради и дворове, както и в търговски обекти. Могат да се използват за захранване на LED лампи във и около жилищни сгради, дворове, градини, паркове. LED захранванията са подходящи за захранване и на LEDтабели. Освен това, могат да се използват и за захранване на интериорно и екстериорно LED осветление на автомобили.

  Някои LED захранвания правят възможно затъмняването на LED лампите, а също така дават възможност и за промяна на цветовете им.

  LED захранванията за затъмняване на LED лампите могат да ги затъмняват напълно – от 100% до 0%. Затъмняването може да се осъществи чрез намаляване на тока в права посока. Най-използваният начин за затъмняване, обаче, е чрез импулсна модулация посредством дигитален контролер. Честотата при използването на този метод може да варира в много високи граници – от 100 модулации в секунда до стотици хиляди модулации в секунда. По време на затъмняването няма трептене на светлината на LED лампата. Затъмнението с импулсна модулация  се извършва с минимална промяна цвета на LED осветлението. Освен това, при затъмняването няма никаква загуба на ефективност, тъй като LED лампите работят при същия ток и същото напрежение.

  LED захранванията променят цвета на LED лампичките като затъмняват различно оцветени светодиоди. Друг начин за промяна на цвета на LED лампите е използването на цветови секвенатор. Той получава 10 или 24 волта от LED захранването и ги превръща в три цвята, които обикновено са син, зелен и червен. Тези три цвята могат да бъдат смесени, за да се създаде широк спектър от цветове.

  Тъй като LED захранването е жизнено важна част от една LED осветителна система, ние от Beghler ви предлагаме отличен избор между висококачествени LED захранвания с различни приложения.

 • LED ленти
 • LED луни за вграждане
 • LED контролери RGB
 • LED прожектори

  LED прожекторите имат страшно много предимства пред тези, които работят с крушки с нажежаеми жички, халогенни или CFL крушки. LED прожекторите осветяват с ярка бяла светлина, която се излъчва под много широк ъгъл. Те са подходящи за употреба на много и различни места, като например театри, стадиони, детски площадки, около къщи, във и около складове и други индустриални помещения.

  Светлината, която излъчват LED прожекторите, е много подобна на дневната светлина. Това осигурява отлична видимост, дори и когато се използват за осветление на места, на които се извършва дейност, която трябва да е много прецизна. От друга страна, когато LED прожекторите се използват за осветяване на стадиони, футболните фенове ще се чувстват отлично и ще имат усещането, че са на дневна светлина.

  LED прожекторите могат да се използват при тежки метеорологични условия, тъй като са много издръжливи на резки промени в температурите. Могат да функционират без проблем както при много ниски температури, така и при много високи. Това отново показва, че LED прожекторите са най-подходящото решение за осветление в големи и студени заводи и складове, например.

  В производството на LED прожекторите не се използва нито олово, нито живак, нито други опасни и вредни вещества. Освен това, при работа те не отделят вредни емисии като въглерод, например. Това прави тези прожектори безвредни за околната среда и хората, които ги използват. Също така, LED прожекторите не излъчват топлина, което означава, че се изключва рискът от възникване на пожар.

  LED прожекторите са много икономични и използват до 80-90% по малко електричество от крушките с нажежаема жичка, флуоресцентните, халогенните и луминесцентните лампи, за да се захранят и да функционират правилно.

  Освен че ви спестяват огромен процент от сметката за осветление всеки месец, LED прожекторите имат удивително дълъг експлоатационен период, които е над 10 пъти повече от на другите видове осветление, предлагани в търговската мрежа.

 • Градинско и парково осветление
 • Импулсни и LED захранвания

  LED осветлението има нужда от стабилна електрическа енергия и стабилен волтаж, за да функционира максимално ефективно. Поради тази причина LED захранването е най-важната част от всяка LED система за осветление. LED захранването е електрическо устройството, което регулира подаването на стабилен прав ток и осигурява необходимото напрежение за LED лампите. Количеството електрическа енергия, от която има нужда LED осветлението, се променя според температурата. LED захранването отчита тези промени, и регулира подаването.

  С подходящото LED захранването, LED осветлението няма да пострада от евентуални колебания в напрежението по линията. Без LED захранване, LED осветлението може да получи непропорционално захранване, което може да доведе до по-високи температури в LED лампите. В резултат на това, експлоатационният им период ще намалее значително.

  LED захранванията могат да се използват за външно и вътрешно осветление. Отлично приложение намират в индустриални сгради и дворове, както и в търговски обекти. Могат да се използват за захранване на LED лампи във и около жилищни сгради, дворове, градини, паркове. LED захранванията са подходящи за захранване и на LEDтабели. Освен това, могат да се използват и за захранване на интериорно и екстериорно LED осветление на автомобили.

  Някои LED захранвания правят възможно затъмняването на LED лампите, а също така дават възможност и за промяна на цветовете им.

  LED захранванията за затъмняване на LED лампите могат да ги затъмняват напълно – от 100% до 0%. Затъмняването може да се осъществи чрез намаляване на тока в права посока. Най-използваният начин за затъмняване, обаче, е чрез импулсна модулация посредством дигитален контролер. Честотата при използването на този метод може да варира в много високи граници – от 100 модулации в секунда до стотици хиляди модулации в секунда. По време на затъмняването няма трептене на светлината на LED лампата. Затъмнението с импулсна модулация  се извършва с минимална промяна цвета на LED осветлението. Освен това, при затъмняването няма никаква загуба на ефективност, тъй като LED лампите работят при същия ток и същото напрежение.

  LED захранванията променят цвета на LED лампичките като затъмняват различно оцветени светодиоди. Друг начин за промяна на цвета на LED лампите е използването на цветови секвенатор. Той получава 10 или 24 волта от LED захранването и ги превръща в три цвята, които обикновено са син, зелен и червен. Тези три цвята могат да бъдат смесени, за да се създаде широк спектър от цветове.

  Тъй като LED захранването е жизнено важна част от една LED осветителна система, ние от Beghler ви предлагаме отличен избор между висококачествени LED захранвания с различни приложения.

   

   

 • Аварийно и евакуационно осветление
 • Енергоспестяващи лампи
 • LED аксесоари
 • Арматури за вграждане
 • Фотоелектрически ключове
 • ПИР датчици